Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bug Na Pierścień Expa Działa Na Pl!

BossMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! dziś chciałbym przedstawić buga który sam znalazłem !!! Będziemy potrzebować : 1. Eeasy metin2 beta z wgranym dh,ghost mode,i warp2. pierscień expa (na 7 dni niewiem czy na 15,30 dni to zadziała ) kosztuje on tylko 60sm czyli 23zł3.i postac (ja miałem sure wp 15lvl nie wiem czy na innych postaciach i lvl to zadziała^^)Teraz jak mamy już uruchomiony pierścień włanczamy metka i logujemy się na postać potem chodzimy przez poltar od m1 do m2 tak w kułko pare razy zaczymujemy się i expimy 1 kulko w m2 na zaprysach potem od nowa chodzimy i zatrzymujemy się w m1 i expimy 1 kulko na niedzwiedziach (cały czas te kulka expimy na exp bocie!!) i puźniej wbijamy ostatnie kulko czyli 4 na niedzwiedziach w m1 i gdy wbijemy nastepny lvl"16lvl" w (pierścień expa daje 50% pd) a w lewym górnym rogu jak weźmiemy strzałką na ten niebieski kwadracik pojawi się nam że mamy 100%pd od pierścienia UWAGA 3 kulko na 15lvl (wychodzi na zaprysach w m2) expimy my sami nie bot i mamy bug tteraz pierścień daje nam 100%pd a przed tem dawał nam 50%pd !!! licze na + w razie pytań pw ! NIE KOPIOWAĆ!! poradnik by BossMetin2

Jestem dyslektykiem !!!

metin2_logo.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem to nie działa, bo niby dlaczego expienie na zaprzysiężonych i przechodzenie przez teleport miało by dać dodatkowe 50% expa...

Nie lubię spamu!

Pomogłem? możesz się odwdzięczyć klikając na add.png

Legenda
Opublikowano

OMG !

Jak to napisane nawet nie ma jednej kropki trzy wykrzykniki po jednym słowie człowieku opanuj się w ogóle tego nie ogarniam możesz to napisać tak jaśniej?

Opublikowano

według mnie to jest tylko bład wizualny...

po relogu dalej pisało Ci 100% ?

49591863631244318077.png

Chcesz się ze mną skontaktować? Pisz na PW.

A chcesz dostać odpowiedź? To czytaj uważnie

1. - Nie zaczynaj zdania od "ej" "ty" itp.
  2. - Zdanie zaczynaj od dużej litery.
  3. - Nie rób błedów ort..
  4. - Brak polskich i literówki jeszcze ujda .

Nie zgadzasz się się z powyżej przeddstawionymi pkt?

To NIE pisze i nie zawracaj mi głowy!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chaotycznie niezrozumiale i wgl do dupy napisane ... I to nie jest 100% expa wiecej tylko 50 bo to jest na zasadzie cheat engine ... pozdrawiam autora tematu ...

叶是白痴

Opublikowano

Chaotycznie niezrozumiale i wgl do dupy napisane ... I to nie jest 100% expa wiecej tylko 50 bo to jest na zasadzie cheat engine ... pozdrawiam autora tematu ...

Ale po co temat odkopujesz.

Opublikowano

ja jak grałem wp na expbocie miałem pierscien expa i jak sprawdzałem jak botowi idzie czasami sie obok pierscienia pojawial drugi znaczek pierscienia ale nie wiem czy to dzialalo ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...